WhatsApp
TR   |   EN
  Whatsapp Destek
  +90 212 234 39 86
BLOG
Diğer Blog Yazıları
Tuzla Soğuk Hava Deposu

Yiyeceklerin, içeceklerin ve benzeri ürünlerin kalitelerini bozmadan saklanabilmesi için soğuk hava deposu kullanımı gerekmektedir.  Tuzla tam bir tarım bölgesi değildir. Bundan dolayı her anlamda doğal gıda ürünlerine ulaşabilmek pek kolay olmayacaktır. Eğer siz de bu bölgede yaşıyor ve her mevsim doğal gıda ile beslenememekten yana problem yaşıyorsanız o zaman tuzla soğuk hava deposu ile tanışmalısınız.

Tuzla soğuk hava deposu hizmet verdiği bölge çerçevesinde bütün müşterilerine her zaman en kaliteli hizmeti vermeyi temenni etmektedir. Seneler boyunca soğuk hava deposu sektörü içerisinde çalışmış ve günden güne siz kıymetli müşterilerimiz tarafından şube sayımızı arttırmış bulunmaktayız. Bundan dolayı müşteri memnuniyeti bizim açımızdan oldukça önem arz etmektedir. Her zaman müşterimize kaliteli soğuk hava deposu verebilmeye özen gösteririz. Malzemelerimiz kalite standartları çerçevesinde kontrolden geçmektedir. Ayrıca hemen hemen her ürüne ait olan sıcaklık aralıklarında çeşitli depo tiplerimiz mevcuttur. Yani hangi ürünü saklamak isterseniz o sıcaklık aralığına ait olan soğuk hava deposu çeşitleri tuzla bölgesinde vardır.

Tuzla soğuk hava deposu olarak en kaliteli hizmetlerden yararlanmanızı istediğimiz için ürünlerin doğru sıcaklık aralıklarını da özel cihazlar ile tespit etmekteyiz. Detaylı bilgilendirme için bizimle iletişime geçebilir ya da şubemize gelebilirsiniz.

Tuzla Soğuk Hava Deposunda Yer Alan Depo Çeşitleri Nelerdir?

Tuzla soğuk hava deposu oldukça geniş depo çeşitleri ile müşterilerine hizmet vermektedir. Bunun temel sebebi ise her zaman her ürünün farklı sıcaklık aralıklarında saklanmaya uygun olabilme olasılığından kaynaklanmaktadır. Minimum düzeyde ürün kalitesinde sorun yaşanması ya da hiç yaşanamaması amaç olarak belirlendiğinden dolayı pek çok ürün için tuzla soğuk hava deposu kapsamında çeşitler yer almaktadır. Aşağıda bazı ürünlere ait olan depo çeşitleri isimleri verilmiştir.

·         Patates soğuk hava deposu

·         Kırmızı et soğuk hava deposu

·         Kanatlı hayvan soğuk hava deposu

·         Balık ve su ürünleri soğuk hava deposu

·         Süt ve süt ürünleri soğuk hava deposu

·         Unlu mamuller soğuk hava deposu

·         Soğan soğuk hava deposu

·         Üzüm soğuk hava deposu

·         Elma soğuk hava deposu

·         Narenciye soğuk hava deposu

·         Armut soğuk hava deposu

·         Mango soğuk hava deposu

·         Muz soğuk hava deposu

·         Kesimhaneler için özel üretim soğuk hava deposu

Tuzla soğuk hava depo çeşitleri yukarıdakiler ve daha fazlasından meydana gelmektedir.

Tuzla Soğuk Hava Deposu Çeşitleri Fiyat Farkları Neden Oluşmaktadır ?

Tuzla soğuk hava deposu kapsamında oldukça çeşitli depo tipleri olduğundan bahsetmiştik. Peki bu depo çeşitleri arasında neden fiyat bazında farklılıklar oluşuyor?

Bu soru pek çok müşterimiz tarafından merak edildiği için özel olarak cevaplandırmak istedik. Soğuk hava depo çeşitleri üretim aşamasında iken pek çok hususla karşı karşıya gelirler. En başta tasarımı oluşturulan soğuk hava depoları dahi fiyat bazında aralarında fark oluşacağını bize anlatabilir. Tuzla soğuk hava deposu fiyatları açısından genel olarak müşterilerini memnun edebilecek düzeyde sonuçlar ile karşılarına çıkart. Fakat başka bir ürün için fiyat sorduğunda ve kendisine uygun ürünün fiyatında altta bir fiyat söylendiği zaman bu müşteriyi tedirgin etmektedir.

·         Soğuk hava deposu genişliği

·         Soğuk hava deposu boyutu

·         Soğuk hava deposu derinliği

·         Soğuk hava deposu rengi

·         Soğuk hava deposu malzemesi

·         Soğuk hava deposu üretim içeriği

Yukarıda yazılı olan maddeler tuzla soğuk hava depo fiyatları değişkenliğine etken olan maddelerdir.