WhatsApp
TR   |   EN
  Whatsapp Destek
  +90 212 234 39 86
BLOG
Diğer Blog Yazıları
Sinop Soğuk Hava Deposu

Soğuk hava depoları Sinop ve çevresinde sizlere hizmet vermektedir.  Sinop soğuk hava deposu hayvansan ürünlerin tarımsal gıdaların uzun sürede bozulmadan saklanması için gerekli olan bir üründür. Kullanımı kolay olup farklı modellerde soğuk hava depoları bulunmaktadır. Ürüne göre sıcaklık koşulu belirlendiğinden dolayı çeşitli modeller bulunmaktadır. Bu modellerin hepsi sizler ile birlikte Sinop soğuk hava deposu yer almaktadır.

Sinop bölgesinde yer alan soğuk hava deposu firması olarak hizmetimiz devam etmektedir. Depoların amacının ürün bazında ömür uzatmak ve doğal özellikleri bozulmadan ürün saklamak olduğunu bilmelisiniz. Sinop soğuk hava deposu içinde saklayabileceğiniz ürünler kısaca;

1 - Tarımsal Ürünler

2 - Su Ürünleri 

3 - Unlu Mamuller 

4 - Medikal Sağlık ürünleri 

5 - Erken bozulma riski olan ürünlerin hepsi

İlk aşamasından son aşamasına kadar tazeliği ile korunmalıdır.

Sinop Soğuk Hava Deposu Özellikleri

Sinop soğuk hava deposu müşteriler tarafından detaylıca bilinmeyen bir üründür. Bundan dolayı bu tanıtım ile ilgili fazla soru almaktayız. Soğuk hava depoları saklanması ve saklanırken korunması istenilen ürünlerin düşük sıcaklıklar altında yani soğuk ya da dondurulmuş şekilde korunmasına imkan sağlayan bir üründür. Bu depoların tasarlanma amacında ürüne göre uygun sıcaklık ve nem dengesinin oluşturulması baz alınmıştır. Soğuk hava depoları sayesinde ürünler uzun süre boyunca ekonomik bir biçimde saklanabilmektedir. Siz de muhafaza etmek istediğiniz ürünler için Sinop soğuk hava depoları hakkında bilgi almalısınız.

Sinop'ta kullanılan Soğuk Hava Deposu Tipleri Nelerdir? 

Sinop soğuk hava deposu tipleri sayıca fazladır. Hangi ürün için bu yöntemi kullanmak isterseniz ona bağlı olan soğuk hava depolarını alabilirsiniz. Bu depolar şu şekildedir;

Et ve tavuk deposu

Sebze deposu

Kesimhaneler

Et işletme tesisleri için depolar

Pastane deposu

Hızlı donma depoları  (-40 sıcaklık)

Dondurulmuş depolar (-18 sıcaklık)

Muz sararma depoları

Ultra hızlı soğutma depoları

Dondurma depoları

Elma depoları

Mantarlar için depolar 

Kimyasal ürün depoları

Unlu mamüller için depolar

Turunçgil meyveleri için depolar

Kuru yemiş ve meyveler için depolar

Atmosfer kontrollü depolar

Kestane için depolar 

Şeklinde sayısı oldukça fazladır. Hangi ürün için soğuk hava deposu kullanmak isterseniz o ürünün sıcaklığına uygun depoyu alabilirsiniz. Bu sayede ürünlerin en güzel şekilde korunmada kalacaktır. Siz de ürünlerinizi istediğiniz zaman alıp en iyi şekilde kullanabileceksiniz.

Soğuk Hava Deposu Ücretlendirme Nasıl Olur? 

Soğuk soğuk hava deposu almadan önce muhakkak derin çaplı bir araştırma yapılmalıdır. Çünkü soğuk hava deposu almadan önce dikkat edilmesi gereken oldukça fazla husus vardır. Öncelikle soğuk hava deposunu ne için almanız gerektiğini hangi koşullarda kullanacağınızı araştırmalısınız. Bütün bunlara karar verdikten sonra bakmanız gereken en önemli konu soğuk hava deposu fiyatı olacaktır. Soğuk hava deposu fiyatları depo için oluşturulacak olan ekipmanlara bu ekipmanların kapasitesine ve kullanılan malzemenin kalitesine göre değişkenlik göstermektedir. Bütün bunlardan dolayı öncelikle hangi ürünün soğultması gerektiğinin bilinmesi lazımdır. Ayrıca ürünün ne kadar olduğu ve bu ürün için depoda kalma süresi de tahmini bir şekilde bilinmelidir. Bunlar öğrenildikten sonra Sinop soğuk hava depoları sizlere bütün modelleri gösterip sıcaklık değerine göre en uygun fiyatta olan soğuk hava deposunu size sunacaktır.

Sinop Modüler Soğuk Hava Deposu Fiyatları 

Modüler soğuk hava depoları paket halinde satılmaktadır. Otel restaurant gibi işletmeler sabit ölçülerde üretilmiş olan soğuk hava depolarını aramaktadır. Bu soğuk hava deposunun kötü yanı sabit ölçülerde üretilmiş olduğundan konulan her yere uyum sağlamayabilir. Bundan dolayı ölçüleri oldukça önemlidir.  Ölçülerine ve kapasitelerine göre de fiyat değeri belirlenmektedir. Toplu bir alım olması durumunda soğuk hava depoları daha uygun fiyatta olacaktır. Sinop modüler soğuk hava deposu için detaylı bilgi alabilirsiniz.