WhatsApp
TR   |   EN
  Whatsapp Destek
  +90 212 234 39 86
BLOG
Diğer Blog Yazıları
Adapazarı Soğuk Hava Deposu

Alanında kullanışlı ve sağlıklı bir soğuk hava deposu mevcuttur. Hem kapasitesi hem de işlevi ile ön plana çıkar. Şimdi siz de soğuk hava deposu için bu alanda yararlanacağınız bu depoyu elde edebilirsiniz. Soğuk hava deposu geniş kapasitesi ile dikkat çeker. Bu depo da kapasitesi ve işlevi ile ön plana çıkar. Daha ilk kullanımda sizlere yardımcı olacak bir depo mevcuttur.

Sağlıklı Ortamlar İçin Soğuk Hava Deposu

Sağlıklı ve elverişli bir ortamda bu depo işlev görür. İç kısmı oldukça geniştir. Bu yüzden birden fazla ürünü aynı anda muhafaza edebilir. Her bir ürünü ise eşit koşullarda saklar. Yani en ufak bir bozulma ya da tahriş durumu olmaz. Tıpkı buzdolabı gibi işlev görür. Ayrıca içindeki hiçbir ürün buzlanmaz. Donma durumu da ortaya çıkmaz. Burada sadece soğuk hava partikülleri meydana gelir. Bu yüzden donma olmadan koruma ortaya çıkar. Şimdi siz de bu depo alanından yararlanabilirsiniz. Kaliteli ve elverişli alt yapısı ile sizlere bu depo sunulur.

Kullanışlı ve Pratik Soğuk Hava Deposu Artık Adapazarı Bölgesinde 

Bir soğuk hava deposu için kullanışlı ve pratik olması önem taşır. Adapazarı bölgesinde Bu alanda da kullanışlı ve pratik olan bir depo sizlere sunulur. Dış ünite kısmında derece ayarı vardır. Ayar alanı ise oldukça basittir. Sadece birkaç basit yöntem ile dereceyi istediğiniz şekilde ayarlamak sizin elinizde. Kontrollü bir derece ayarı ile şimdi tanışabilirsiniz. Sizlere hitap eden geniş kapasiteli bir depo alanı sunulur.

Tamgüç Soğutma ile Adapazarı Soğuk Hava Deposu üreticisi oldu 

Adapazarı'nda Tamgüç soğutma firması depo alanında sizlere yardımcı olmaktadır. Bir depo için hem kapasitesi hem de kullanımı önem taşır. Bu depo da kapasitesi ve kullanımı ile ön plana çıkar. Sağlıklı bir koşul altında sizlere yardımcı olur. Aklınıza gelecek olan her gıdayı rahatlıkla muhafaza eder. Bunun için ek bir şey yapmaya bile gerek kalmaz. Şimdi siz de bu depo alanını büyük tesisler ve marketler için elde edebilirsiniz. Kapasitesi büyük olduğu için işlevi de bir o kadar büyüktür. Sağlıklı koşullar altında saklama imkanını sunar. Sadece kısa süreli değil uzun bir süreye varacak bir saklama koşuluna sahiptir.