WhatsApp
TR   |   EN
  Whatsapp Destek
  +90 212 234 39 86
BLOG
Diğer Blog Yazıları
Eskişehir Soğuk Hava Deposu

Soğuk hava deposu içinde hava geçirgenliği yok denecek kadar azdır. Hava geçirgenliği dışarıdan içeriye sızmaz. Eğer sızarsa bu durum havanın değişmesine neden olur. Bundan dolayı iç kısım sıcak olabilir. Soğuk hava deposunun havası değişken olmamalıdır. En ufak bir değişkenlik olması halinde bu durum içeride muhafaza edilen besinleri etkileyebilir. Özellikle bunlar göz önünde tutulduğu zaman hava geçirgenliği çok az olan bir depoya ihtiyaç duyulur. Burada ise devreye Eskişehir soğuk hava deposu girer.

Eskişehir'de Alt Yapısı Güçlü Soğuk Hava Deposu

Eskişehir soğuk hava deposunda hava geçirgenliği yoktur. Her taraf hava almayacak şekilde stabil edilir. Bu yüzden dışarıdan içeriye en ufak bir hava girmesi durumu söz konusu olmaz. Sağlıklı koşullar altında hava geçirgenliği olmadan işlem görülür. Bu alanda donanımlı ve alt yapısı güçlü olan bir depo sunulur. Sadece sağlıklı koşular göz önünde tutularak depo alanı oluşur. Bu alan içinde en iyi şekilde muhafaza işlemi gerçekleşir. Sadece gerekli derece sisteminin ayarlanması gerekir. Sistem ayarlandıktan sonra da çalışması başlar ve muhafaza işlemi devreye girer.

Yüksek Soğutmaya Sahip Tam Güç Soğuk Hava Deposu

Bu alanda yüksek soğutmaya sahip olan bir depo ön plana çıkar. Bu alanda depo içinin yüksek soğutması gerekir. Depolar çok geniş olduğu için iç kısmının da bir o kadar soğuk olması gerekir. Aksi takdirde istenen sonuca ulaşılmaz. Bu alanda derece sistemi vardır. Bu derece sistemi ile gerekli ayarlama kısa bir süre içinde yapılır. Bu ayarlama ile beraber depo işlevini sunar.

Eskişehir Soğuk Hava Deposunun Önde Gelen İsmi Tamgüç Soğutma

Tamgüç soğutma ile donanımlı bir depo hizmeti sunulur. Gerekli ayarlama yapıldıktan sonra depoya istediğiniz kadar besin koyabilirsiniz. Her bir besin bu geniş depo içinde eşit şartlarda saklanır. En ufak bir muhafaza etme sorunu söz konusu olmaz. Soğuk hava deposu için en önemli şey hava geçirgenliğinin sıfır olmasıdır. Bu alanda da hava geçirgenliği en aza iner. Bu depo ile beraber birden fazla ürünü muhafaza etme imkanını elde edersiniz.