WhatsApp
TR   |   EN
  Whatsapp Destek
  +90 212 234 39 86
BLOG
Diğer Blog Yazıları
Adana Soğuk Hava Deposu

Adana bölgesi konum olarak sıcak bölge olduğu için meyve ve sebze üreticileri ürünlerinin korunması için soğuk depolara ihtiyaç duymaktadır. Adana bölgesinde Soğuk hava deposu üreticisi olarak hizmet veren firmamız depo ihtiyacınızı en kısa süreç içerisinde karşılamaya hazırdır. Soğuk hava depoları işlevsel açıdan besinleri koruyan bir yapıya sahiptir. Bu yapıdan dolayı da ön plana çıkarlar. Ancak sadece besin alanında değil ilaç alanında bile saklama koşulu gerekir. Kimi ilaçlar sıcaktan bozulabilir. Bu da ilacın kimyasını ve etkisini kaybetmesine neden olur. Ancak bu tür depolar eşliğinde ilaçların bozulması durumu da söz konusu olmaz.


Birçok Şeyi Muhafaza Eden Soğuk Hava Deposu

Depo alanında hem besin hem de ilaç gibi içerikler sağlıklı bir şekilde korunur. Bunun için ek bir şey yapmaya gerek yoktur. Sadece deponun belli bir dereceye getirilmesi gerekir. Derece ayarlandıktan sonra alan soğumaya başlar. Oldukça kısa bir süre içinde soğuma alanı oluşur. Soğuma oluştuktan sonra da besin, meyve ya da ilaçları depoya koyabilirsiniz. Depoya düzenli bir şekilde yerleştikten sonra uzun süreye varan bir koruma alanı yaratılmış olur. Oldukça sağlıklı bir şekilde hem besin hem de ilaçlar korunur. 

Uzun Süreli korumalarda Soğuk Hava Deposu

Soğuk hava depoları uzun süreye varan bir korumayı sunar. Özellikle çabuk bozulan bir besin bile bu depo içinde uzun bir süre bozulmaz. Yapısında herhangi en ufak bir değişim bile yaşanmaz. Bunun için soğuk hava deposunun kullanılması büyük önem taşır. Özellikle sadece besinler için değil, çabuk bozulan ilaçlar için bile çoğu zaman bir depoya ihtiyaç duyulur. Bu depolar birçok ürünü kendi içinde koruyabilir.

Adana'da Soğuk Hava deposu Üreticilerinin en Önde Gelen İsmi Tam güç Soğutma

Tam güç soğutma ile istediğiniz bir depoya sahip olabilirsiniz. Sadece dereceyi doğru ayarlamanız gerekir. İç kısmı hiçbir şekilde nem almaz. Hava geçirgenliği olmadığı için nem alam durumu da ortaya çıkmaz. İçinde besinden kaynaklı koku oluşumu da yaşanmaz. Ancak kokma olması halinde iç kısımda hava alan bir oluşum var. Bu oluşum ile kötü kokular anında ortamdan çekilip alınır. Oldukça steril ve sağlıklı bir alan besinler için yaratılır. En hassas gıdalar bile soğuk hava deposu ile uzun süreye varan bir korumaya sahip olur.