WhatsApp
TR   |   EN
  Whatsapp Destek
  +90 212 234 39 86
BLOG
Diğer Blog Yazıları
Samsun Soğuk Hava Deposu

Tam güç panel & soğutma olarak Samsun soğuk hava deposu konusunda anahtar teslimi yaparak siz değerli müşterilerimiz için çözüm odaklı çalışıyoruz. Böylece ilgili ekipmanlarla ilgili olarak üretim gerçekleştiriyoruz. Küçük işletmeler ve büyük işletmelerde üretim yapılırken insanların sağlıklı ve güvenilir gıdalardan yararlanması için ekonomik ve hızlı üretimler için destek veriyoruz. Bu yüzden gıdaların uygun saklama koşulları altında saklanması konusunda alanında uzman ekibimizle mühendislik harikası bir Soğuk hava depo imalatı yapıyoruz.

Kurumsal firmamız tarafından gıda güvencesi konusunda yenilikçi çözümler geliştirerek insan sağlığını önemsiyor ve müşteri memnuniyetini ön planda tutuyoruz.

Samsun Soğuk Hava Deposu İmalatı

Samsun soğuk hava deposu imalatı yapan firmamız, Türkiye ve dünya genelinde hizmet vererek kalitesini ispatlamıştır. İşletmenize uygun olarak soğuk hava depo imalatında en uygun fiyata garantili bir şekilde hizmet alın. Piyasada kalite ve maliyet konusunda harika çözümler üretiyoruz. İşinde profesyonel ekibimiz tarafından işletmenize uygun olan soğuk hava deposunu anahtar teslimi olarak hizmetinize sunuyoruz.

Soğuk hava deposunun projesi konusunda kısa zaman içerisinde büyük işler başarıyoruz. Özellikle gıdaların depolama sıcaklığı baz alınarak kaliteli malzemeler kullanılmaktadır. Türkiye geneli ve dünya genelinde kendini ispatlamış olan bir firma olarak mutlu ve memnun müşteri kitlesine sahibiz.

Samsunda Soğuk Hava Deposu Fiyatları

Soğuk Oda imalatı konsunda alanında uzman çalışanlarla mühendislik harikası tasarımlar yapıypruz. Samsun soğuk hava deposu fiyatları, m2 başına değişkenlik göstermektedir. Piyasa fiyatına baktığınızda 15 000 ile 40 000 arasında fiyatlar olduğunu görebilirsiniz. Ancak ürün kalitesi, kullanılan malzemeler, zaman, m2, işçilik gibi fiyatlar göz önüne alındığında en doğru bilgiyi arayarak öğrenebilirsiniz. Bizleri iletişim hatlarımızdan arayın ve size uygun olan soğuk hava deposu fiyatları konusunda bilgi verelim.

Samsun’da en kaliteli üretimi yapan firma olarak kendimizi kanıtladık. Kalite kontrol ve belgelendirme konusunda eksiksiz bir şekilde sıfır olarak soğuk hava depo imaları gerçekleştiriyoruz. Soğuk hava deposunun projelendirilmesi hususunda dikkate alınması gereken faktörler;

1 - Kapıların açılma sıklığının göz önünde bulundurulması

2 - Evaporatör fanlarının yerleştirilme biçimleri

3 - Depoya konulacak olan ürünler

4 - Oda sıcaklığı ile yüzey sıcaklığı arasındaki fark

5 - Depoya konulacak olan ürünlerin ambalaj özellikleri 

6 - Hava sirkülasyonu

7 - Evaporatörlerin lamel aralıklarının ve yapılarının göz önüne alınması

8 - Soğuk hava deposunun izole edilmesi