WhatsApp
TR   |   EN
  Whatsapp Destek
  +90 212 234 39 86
BLOG
Diğer Blog Yazıları
Mersin Soğuk Hava Deposu

soğuk hava deposu, gündelik hayatta gıda sektöründe küçük işletmeler ve büyük işletmeler için kullanılan gıda maddelerinin depolandığı alan için hizmet vermektedir. Oldukça önemli bir hizmet olan soğuk hava deposu, işletmelerin ekonomisini oldukça düşüren ve gıda hammaddelerinin saklanması için gereklidir.

Coğrafi şartlar göz önüne alındığı zaman Mersin’in oldukça sıcak bir şehir olması, gıdaların çabuk bozulmasına neden olur. Bu yüzden de en kritik süreç olan soğutma ve soğuk zincirin kırılmaması oldukça önemlidir. Gıda ve çabuk bozulan ürünlerin üretimi ve tüketimi arasındaki en kritik süreç soğuk hava deposu ve soğuk hava deposu odasıdır. Soğutma işleminin kalitesi doğrudan üreticiler, aracılar ve tüketicilerle ilgilidir. Bu nedenle soğutma endüstrisinin ciddi, sürekli ve sorumlu olması gerekiyor.

Mersin Soğuk Hava Deposu Kullanımı

Mersin soğuk hava deposu satışında Türkiye’nin önde gelen firmalarından biriyiz. Çeşitli projeler için sınırsız kapasiteli soğuk hava deposu tesisinde zengin depolama sağlayabilen bir soğutucu alandır. Soğuk hava deposu paneli, istenilen büyüklükte olup, soğuk hava deposu hacmi ve ürün işleme alanı oluşturmak için kullanılabilir. Prefabrik betonarme veya çelik yapı karkasının altına yerleştirilen soğuk hava deposu levhasını korumak için ikinci bir dış duvara ihtiyaç yoktur. Panellerimiz dış ortamlarda çalışabilir.

Bu tesislerde, her bir soğuk hava deposu odası için özel alanlar oluşturabilirsiniz. Örneğin soğuk hava deposu ekipmanlarının tümünü monteledikten ve merkezi sistem soğutma projesini anahtar teslimi olarak size teslim edebiliriz. Soğuk hava deposunun gerekli olduğu endüstri ve işletme örnekleri;

1 - Et İşleme Tesisleri,

2 - Tavuk İşleme Tesisleri,

3 - Balık İşleme Tesisleri,

4 - Sebze Ve Meyve İşleme Tesisleri.

Bu tesislerde belirli ürünler ürünün çeşidine göre işlenip ardından su verilmektedir. Daha sonra hızlı bir şekilde soğutulduktan sonra soğuk hava depoları ve donmuş ürün depolarında depolanarak üretime kadar hazır olması beklenir.

Mersin Soğuk Hava Deposu Fiyatları

Mersin soğuk hava deposu ya da donuk muhafaza için anahtar teslimi yaptığımız bu tesislerden oldukça memnun kalacaksınız. Fiyat konusunda en uygun fiyat seçeneklerinden yararlanırken ayrıca dilediğiniz ölçüde üretim de yapılmaktadır.

Soğuk hava deposu fiyatları m2 başına fiyatları değişmekle birlikte piyasa ortalaması 10.000 TL ile 40.000 TL arasında değişmektedir. Ancak fiyat aralıkları daha fazla ya da daha düşük olabilmektedir. İletişim numaralarımızdan bizleri arayarak m2 fiyatına göre fiyat alabilirsiniz. Dolayısıyla her türlü ihtiyacınıza da cevap bulabilirsiniz. Bizler müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, müşterinin ihtiyacını bilerek kaliteli üretim sağlıyoruz.

Mersin soğuk hava deposu fiyatları için üretimin tüketime bağlandığı ve zincirin sağlamlaştırılması amacıyla firmamız önemli ana noktalara odaklanmıştır. Bunlar;

·         Yüksek teknolojili, dayanıklı ve enerji tasarruflu sistemler aracılığıyla ürün kalitesini koruyun.

·         İzleme sistemleriyle soğuk hava deposu işletimi

·         Projelendirme, montaj ve servislerde etkin olan müşteri hizmeti memnuniyetinden yararlanın.

Mersin’de Önde Gelen Firma Tamgüç Soğutma

Ürünlerin depolanma aşamasından çağın en son teknolojilerinden yararlanarak soğutma, dondurma ve nemlendirme işlemlerinin dahil olması en önemli önceliklerimizdendir. Mersin soğuk hava deposu üretiminde Türkiye’nin en kaliteli hizmeti veriyoruz. Titiz çalışmamız ve güven kriterleriyle ekonomik kriterleri birleştirerek yıllardır Türkiye genelinde en seçkim marka olarak hizmet veriyoruz.