WhatsApp
TR   |   EN
  Whatsapp Destek
  +90 212 234 39 86
BLOG
Diğer Blog Yazıları
İzmir Soğuk Hava Deposu

İzmir Bölgesine kurulumunu yapacağımız isteğiniz bağlı soğuk hava deposu ile min. Düzeyde kapasitesi yüksek ve çalışma hızı iyi olan bir depo karşınıza çıkar. Genellikle soğuk hava deposunun kapasitesi yüksek olduğu için öne çıkar. Özellikle büyük otel işletmeleri için bu depolar gereklidir. Çünkü çoklu besin olunan alanlarda dolaplar kurtarıcı olmaz. Dolabın kapasitesi çok küçüktür. Ancak bu alanda soğuk hava depoları devreye girer. Bu depolar kapasite açısından ihtiyacınızı anında karşılar.

Her Saklama Koşuluna Uygun Bir Depo

Aklınıza gelecek olan her besini bu depo aracılığı ile rahatlıkla saklayabilirsiniz. Sadece saklama koşullarına dikkat edilmesi gerekir. Bunun dışında ek herhangi bir şey yapmaya da gerek yoktur. Çok kısa bir süre içinde soğuk hava partikülleri kendini bırakır. Bu partiküller birer duman salınımı işlevini görür. İşte bu soğuk hava da besinlerinizi sağlıklı bir şekilde korumak adına önem taşır. Bu hava parçacıkları deponun kapısı açıldığında bile ortamdan kaybolmaz.

Steril Ortamda Soğuk Hava Deposu

Soğuk hava deposu besinlerin saklandığı bir alandır. Besinler için ise daha temiz ve steril bir ortam gerekir. Çünkü bunun gerekliliği sağlık açısından da önem taşır. Bu alanda oldukça sağlıklı ve steril olan bir soğuk hava deposu sunulur. İç kısmı her gün düzenli olarak temizlendiği zaman kullanıma daha elverişli olur. Bu depolar çok fazla soğuk olduğu için bu alanda bir bakterinin hayatta kalması da söz konusu olmaz.

İzmir Soğuk Hava Deposu İçin Tamgüç Soğutma

Tamgüç soğutma ile istenen soğutma alanına sahip olabilirsiniz. Derecesi oldukça yüksek olan bir depodur. Üstelik dereceyi siz de ayarlayabilirsiniz. İstediğiniz bir dereceye getirip kullanmak sizin elinizde. Soğuk hava deposu her bakımdan sizlere yardımcı olan bir alanı temsil eder. Hem sağlıklı hem de kullanışlı olan bir alan statü görevi görür. Sadece iç kısmının günlük olarak belli aralıklarla temiz tutulması gerekir. Bunun dışında ek bir şey yapılması da gerekmez. Sadece besinlerinizi içine yerleştirip kullanmaya başlayabilirsiniz. Uzun süreli bir saklama imkanı bu depo alanı ile sizlere sunulur.