WhatsApp
TR   |   EN
  Whatsapp Destek
  +90 212 234 39 86
BLOG
Diğer Blog Yazıları
Ataşehir Soğuk Hava Deposu

Ataşehir soğuk hava deposu , soğuk alanların üretilebilmesi için ataşehir bölgesinde hizmet vermeye başlamıştır. Ataşehir kapsamında genel olarak tarımsa ürün çeşitliliğinde herhangi bir çeşitlilik yoktur. Buna bağlı olarak kişiler mevsimleri geldiği zaman ürünleri taze hali ile alır ve saklama gereksinimi duyarlar. Bu saklama işlemlerinde soğuk hava depoları bir numaralı yardımcı ürünleri olacaktır. Soğuk hava depolarında genel olarak oldukça fazla ürün depolanabilmektedir. Yaz aylarında sıcaklığın artmasından kaynaklı kullanımı artan soğuk hava deposu, kış aylarında da yaz aylarındaki ürünlerin saklanması için kullanımda artma göstermektedir. Bundan dolayı soğuk hava deposu ülkenin her alanında ihtiyaç duyulan bir alet çeşididir.

Ataşehir soğuk hava deposu bu alanda kendini geliştirerek bölgede hizmet vermeye başladı. Senelerdir diğer şehirlerde verdiğimiz hizmetimiz ile bu zamana kadar tecrübelerimiz ile gelmiş bulunmaktayız. Bu tecrübeleri her alanda baz almış ve buna göre soğuk hava deposu hizmeti vermeye başladık. Siz de ataşehir bölgesinde yer alıyor ve soğuk hav deposu kullanımı için gereksinim duyuyorsanız kaliteli soğuk hava depoları ile istediğiniz ürünleri istediğiniz zaman aralıklarında muhafaza edebilme fırsatını yakalayabilirsiniz!

Ataşehir'de Soğuk Hava Deposu Üreticisi Tam Güç

Soğuk hava deposu tanımı her zaman merak edilen konulardan bir tanesi olarak karşımıza çıkar. İşlevsel açıdan oldukça önemli bir alet olmasından dolayı kullanım alanı yaygındır. Herkes bu aleti bilir fakat tam olarak ne yaptığını anlamaz.

Soğuk hava deposu; gıdaların, içeceklerin ve benzeri çeşitli ürünlerin uzun süre zarfı boyunca muhafaza edilmesinde yardımcı olan elektrikli alettir. Saklama zamanı tamamen sizin belirleyebileceğiniz bir durumdur. Sizin belirlediğiniz kullanım süresi boyunca soğuk hava depoları içerisinde muhafaza ettiğiniz ürünleri soğutucu sistemi sayesinde başarılı bir şekilde korumaktadır. Soğuk hava depo üretimi kapsamında duvar kısmında ve çatı kısmında köpük dolgu paneli kullanımı görebilirsiniz. Köpük dolgu panel kullanımı için ısı değerlerini aynı tutabilme özelliği kaynak vermektedir. Bundan dolayı soğuk hava depoları sistemlerinde yerlerini almışlardır.

Ataşehir soğuk hava deposu, bu bölgede hizmete geçmesi ile geniş bir kitleye hizmet vermeye başlamış ve oldukça kaliteli ürünler ile müşterilerine hizmet vermeyi tercih etmiştir. Siz de kaliteli soğuk hava deposu sahibi olabilmek için ataşehir soğuk hava deposu merkezine gelerek burada kendinize ve ürününüze en uygun olan depo çeşidini seçebilirsiniz.

Ataşehir Soğuk Hava Deposu Merkezinde Yer Alan Depo Çeşitleri Nelerdir?

Soğuk hava depo çeşitleri, ürün bazlı olarak tercih edilmelidir. Yani kullanmanız gereken ürünün saklanma koşullarına bağlı olarak soğuk hava depo tipi belirlenmelidir.  Her ürün kendine ait bir saklanma ısısı barındırmaktadır. Bunların belirlenmesi durumunda alınan soğuk hava depo çeşidi bu ısı dengesini koruyabilecek çeşitte olmalıdır.  Aşağıda bazı soğuk hava depo çeşitleri listelenmiştir.

1 - Süt ve süt ürünleri soğuk hava deposu

2 - Kırmızı et soğuk hava deposu

3 - Tavuklar için soğuk hava deposu

4 - Unlu mamulleri soğuk hava deposu

5 - Tahıl ve tahıl ürünleri soğuk hava deposu

6 - Medikal ürünlerin soğuk hava deposu

7 - Sebze ürünlerinin soğuk hava deposu

8 - Meyve ürünlerinin soğuk hava deposu

Ataşehir soğuk hava depo merkezi kapsamında yukarıda yer alan soğuk hava depo çeşitleri ve daha fazlası hizmet kapsamında yer almaktadır. Bazı soğuk hava depo çeşidi ürün bazlı olabilmektedir. Bu şekilde özellik barındıran çeşitleri de yine mevcuttur. Siz de en kaliteli soğuk hava depo çeşitleri ile ürünlerinizi garantiye almak için kullanıma başlayın.