WhatsApp
TR   |   EN
  Whatsapp Destek
  +90 212 234 39 86
BLOG
Diğer Blog Yazıları
Esenler Soğuk Hava Deposu

Tamgüç Soğutma Sistemleri olarak müşterilerinin ihtiyaçlarını özel olarak karşılamayı ve az enerji tüketerek yüksek verim sağlamayı misyonumuz edindik.Deneyimli ve uzman kadromuzla beraber Esenler şubemizde de aynı hedeflerle yolumuza siz değerli müşterilerimizle birlikte devam ediyoruz.Tanınmış bir dünya markası olarak yüksek donanımlı ve yüksek teknolojili enerji dostu ürünlerimizi Esenler soğuk hava depomuzda da hizmetinize sunmaktayız.

Temel olarak ürünlerinizin raf ömrünü uzatmayı,hasatı gerçekleştirildiği gün ki tazelikte kalmasını ve canlılık fonksiyonlarını yitirmemesini istiyoruz. Meyve ve sebzelerinizi, et ve süt ürünlerinizi bunların yanında daha bir çok  çeşitli gıdalarınızın ömrünü soğuk hava depolarımızda muhafaza edebiliyoruz. Esenler şubemizden soğuk hava depolarımıza rahatlıkla erişim sağlayabilirsiniz.

Esenler şubemizde güçlü ve teknik kadromuzla birlikte takım ruhuyla çalışarak zamanında teslim ve kaliteyi önemsiyoruz.Tüm çalışanlarımızın aktif olduğu bir süreçle ve müşterilerimizin gelecekte ihtiyaç duyacağı kalitede, teknolojiye ayak uyduracak şekilde ürünler üretmeye hız kesmeden devam ediyoruz. Değerli müşterilerimizi ve güzel memleketimizin gelişimi için durmaksızın çalışmaya devam ediyoruz.

Esenler Soğuk Odalarımız

Esenler şubemizde de soğuk odalarımız hız kesmeden gelişmekle birlikte sayıları da hızlı şekilde artış göstermektedir.Soğuk muhafaza,donmuş muhafaza soğuk oda,şok dondurma,konteynır tipi soğuk oda  ve morg odaları gibi pek çok soğutma işlemleri için gerekli odalara sahibiz ve üretimini gerçekleştiriyoruz.Esenler şubemizden bu hizmetlerimizden makul fiyatlarla yararlanarak işletmenizi geliştirebilirsiniz.

Esenler Soğuk Hava Odası Servisimiz

Esenler soğuk hava depomuzun servisine kolaylıkla erişim sağlamanız mümkündür.Güven dolu ve sağlam kalitede işler teslim almak istiyorsanız Tamgüç Soğutma Esenler şubesiyle siz değerli müşterilerimizin yanında bulunuyor.

Esenler Soğuk Hava servisimiz yalnızca acil durumlarda çalışmamaktadır. Ürün satın aldığınızda kurulumunu gerçekleştirmek için bizlere ulaşım sağlayabilirsiniz. Bunun yanı sıra 2. el bir soğuk hava deposu aldığınızda bakımını ve  kurulumunu makul fiyatlarla gerçekleştirebiliriz. Eğer sizlerde profesyonel ekibimizle çalışarak rahatlıkla soğuk hava dolaplarımızı kullanmak istiyorsanız Tamgüç soğutma tam siz değerli müşterilerimize uygundur. Hakkımızda ve işlerimiz adına detaylı bilgiye ulaşmak için internet sitemizi inceleyebilirsiniz.