WhatsApp
TR   |   EN
  Whatsapp Destek
  +90 212 234 39 86
BLOG
Diğer Blog Yazıları
Konya Soğuk Hava Deposu

Konya soğuk hava deposu içinde sizlere hitap edecek ve besinleri en iyi şekilde koruyacak bir depo üretimi merkezi mevcuttur. Ana üretim bölgesi kayseri olmak üzere Konya ve çevre bölgelere soğuk hava deposu kurulumu yapmaktayız. Sebze, meyve, et ürünleri, ve bozulma yapan bütün ürünlerde Depo kullanım bakımından soğuk hava deposu ön plana çıkar. Büyük kurumlar ve tesisler için soğuk hava deposu vazgeçilmez bir alana sahiptir. Ancak bunun için doğru ayarlanmış bir derece gereklidir.

Kolay Ayarlanan Soğuk Hava Deposu

Dereceyi ayarlamak oldukça basittir. Sadece birkaç basınç uygulayıp dereceyi anında ayarlayabilirsiniz. Bu alanda yararlanacağınız ve sizlere yardımcı olacak bir soğuk hava deposu vardır. Hem işlevsel hem de kullanım bakımından kendini belli ettiren yapısı ile ön plana çıkar. Şimdi siz de bu alanda ihtiyacınızı bu depolar eşliğinde giderebilirsiniz. Soğuk hava depoları kaliteli ve donanımlı bir alt yapıya yer verir. Bu alt yapı içinde sizlere hitap eden bir kurulum ve kullanım vardır. Üstelik iç kısmı da birçok besini içine alacak bir kapasiteyi sunar.

Dayanıklı Soğuk Hava Deposu

Bu alanda dayanıklı ve uzun süreye varan kullanımı olan bir depo sunulur. Bu depolar daha ilk kullanımda pratik bir kullanım alanını anında yaratır. Soğuk bir iç hacme sahip oldukları için her besini rahatlıkla muhafaza ederler. Bunun için bir besin sınırlaması söz konusu olmaz. Sadece ayarlamayı yapıp depoyu çalıştırmak gerekir. Depo kısa sürede kendi iç kısmını otomatik olarak soğutur.

Konya'da Soğutmada Bir Numara Tam Güç Soğutma

Şimdi siz de bu sağlıklı ve kullanışlı depolarla tanışabilirsiniz. Kaliteli bir alt yapıya sahipler. İç kısmında kanserojen içeren herhangi bir maddeye yer verilmez. Bu da ürünün ne kadar kaliteli ve sağlıklı olduğunu sizlere sunar. Kaliteli bir ürün olduğu için besinlerin zarara uğraması durumu da söz konusu olmaz. Yüksek derecelere varan bir ayarlama yapmak mümkündür. Yani sağlıklı koşullar altında istenilen derecede muhafaza etme gücü vardır. Şimdi siz de bu depo aracılığı ile istediğiniz bir besini ya da maddeyi saklayabilirsiniz. Çözünmeyi önleyici bir etki gücü vardır. Bu gücü sayesinde de kullanımı daha çok olur.