WhatsApp
TR   |   EN
  Whatsapp Destek
  +90 212 234 39 86
BLOG
Diğer Blog Yazıları
Denizli Soğuk Hava Deposu

Denizli bölgesi için soğuk hava deposu tesisi kurulumu yapan ve üretici firma olan tam güç firması soğuk hava depolarını işlevsel açıdan dayanıklılığı sürekli olarak test edilen bir depodur. Kolaylıkla dış yapısı hasar görmez ve tam çift katmanlı bir dış ünitesi vardır. Bu üniteden dolayı da en ufak bir hava geçirgenliği söz konusu olmaz. Sadece derece ayarı iyi bilinmelidir. Hangi besin için nasıl bir saklama koşulunun olması gerektiği önemli bir bilgidir. Bu bilginin bilinmesi depodan daha iyi yararlanmak açısından önem taşır. Depo her gıdaya açık olan bir alandır.

Donanımlı Soğuk Hava Deposu

Çabuk bozulan bir besinden bir ilaca kadar her şeyi içine alır. Saklama alanında ön plana çıkan geniş bir yapısı vardır. Sağlıklı bir ortamda muhafaza etme gücü yer alır. Özellikle çok hassas olan besinler vardır. Bunlar için soğuk hava deposu daha çok önem taşır. Sadece gıdalar için değil kimyasal yapılarından ötürü ilaçlar için de bu depolar önem taşır. Yani soğuk hava deposu her bakımdan işlevsel bir alana hitap eder. Bu yüzden kullanım alanı da oldukça geniştir.

Sağlıklı Saklama Koşulları İçin Soğuk Hava Deposu

Bir soğuk hava deposu için saklama koşullarının iyi olması gerekir. Saklama koşulları kötü olan bir depo için iç kısmındaki her şey bozulabilir. Bu alanda Denizli soğuk hava deposu ön plana çıkar. Oldukça uygun ve makul bir depolama işlemini yerine getirir. Her taraf soğuk tutulurken buz kapma ve donma durumu olmaz.

Denizli Soğuk Hava Deposu İçin Tamgüç Soğutma

Tamgüç soğutma ile önde gelen bir hizmet sunulur. Oldukça işlevsel ve kullanışlı bir depolama alanı burada ön plana çıkar. Birkaç basit hareket ile dereceyi ayarlamak yeterli olacaktır. Depo içinde kaliteli ve kullanışlı bir alan burada yaratılır. Et, sebze, meyve ve diğer gıdaların her biri bu depo içinde çok uzun saklanır. Bozulma ya da yapılarında değişim meydana gelmez. İçeriye salınan hava bile kimyasal değildir.  Saklama koşulu oldukça sterildir. Depo tamamen gıdalara dönük bir saklama alanı yaratır. Gıdaların küflenmesini ve kokmasını anında önler.