WhatsApp
TR   |   EN
  Whatsapp Destek
  +90 212 234 39 86
BLOG
Diğer Blog Yazıları
Bursa Soğuk Hava Deposu

Büyük tesisler ve kurumlar için Bursa soğuk hava deposu ön plana çıkar. Etten meyve ve sebzeye kadar her şeyi içine alan bir muhafaza etme gücü vardır. Özellikle çabuk bozulan yiyecekler için bir buzdolabı görevi görür. Sağlıklı koşullar altında gıdaları muhafaza eder.

Geniş ve Kullanışlı Soğuk Hava Deposu

Soğuk hava deposu büyük olmasına rağmen her alana yayılacak bir hava geçirgenliği vardır. Bu hava geçirgenliğini yapacak bir teknolojik alt yapı vardır. Bu teknolojik alt yapısı sayesinde tüm gün havada en ufak bir değişkenlik bile söz konusu olmaz. Alanında hem sağlıklı hem de kullanışlı bir alt yapısı vardır. Her gıda için ayrı bir derece sistemi devreye girer. Özellikle uzun süreye varan bir koruma alanına sahiptir. İşlevsel açıdan ihtiyacınızı karşılayacak bir özelliğe yer verir.

Bursa'da Geniş Kapasiteli Soğuk Hava Deposu

Kapasite açısından öne çıkan ve işlevsel rolü büyük olan bir depo şimdi sizi bekler. Bu alanda kapasitesi çok geniş olan depolar vardır. Bu depolar büyük tesisler için öne çıkar. Sadece kullanılacak alanı göz önünde tutup bu alana uygun olan tercih edilebilir. Bu depolar en ufak bir hava geçirgenliğine bile neden olmaz. Bu yüzden iç kısmında uzun bir süreye kadar besinler bozulmadan kalabilir. Oldukça sağlıklı bir alt yapısı vardır.

Donanımlı Soğuk Hava Deposu İçin Tamgüç Soğutma

Tamgüç soğutma sizlere donanımlı soğuk hava deposunu sunar. Daha ilk kullanımda sizlere donanımlı alt yapısını sunar. Her alan için ihtiyaç duyulan bir depo özelliğini taşır. Kapı kısmı çelikten yapılır. Ayrıca iç kısmının buz tutması durumu da yoktur. Sadece hava partikülleri vardır. Bu partiküller sayesinde iç kısım her zaman soğuk olur. Bunun dışında hem depo içi hem de besinler asla buz tutmaz. İç kısma yerleşen besini donmadığı için alırken zorlanmanıza gerek kalmaz. Buz tutmadığı için kolaylıkla alabilirsiniz. Her açıdan donanımlı olan bir depo özelliğini taşır. Kaliteli bir saklama koşulu sunar. Besin yapısında herhangi bir bozulma yaşanmaz.