WhatsApp
TR   |   EN
  Whatsapp Destek
  +90 212 234 39 86
BLOG
Diğer Blog Yazıları
Gaziantep Soğuk Hava Deposu Hizmeti

Gaziantep soğuk hava deposu hizmeti sunan Tam Güç Panel ve Soğutma firması olarak kayseri ilinde yer alıyoruz. Kayseri ORGANİZE Sanayi Bölgesinde tam 5000 metrekarelik alan üzerine kurulu, 3000 metrekare kapalı alan fabrikamızda panel ve soğuk hava deposu üretimi yaparak Türkiye’nin dört bir yanına kesintisiz hizmet sağlıyoruz. Sadece yurt içi değil aynı zamanda yurt dışı projelerimiz de mevcuttur.

Sektörün lider firmalarından biri olarak alanında uzman ekibimizle tüm soğuk hava depo projelerini sorunsuz ve profesyonel şekilde teslim ediyoruz. Genelde gıda ürünleri ve hayvansal ürünler için gereksinim duyulan soğuk hava depolarının ebatları, kapasiteleri ve türleri ihtiyaca göre değişkenlik gösteriyor. Firmanın ihtiyaçlarına özel projeler geliştirerek sunuyoruz. Endüstriyel soğutma sistemleri konusunda marka olan firmamızdan güvenle hizmet alabilirsiniz. Türkiye’nin her noktasından talepleriniz için bizimle iletişime geçebilir, hizmetimiz hakkında ayrıntılı bilgi talebinde de bulunabilirsiniz.

Gaziantep soğuk hava deposu imalatı

Tam Güç Panel ve Soğutma firması olarak Gaziantep soğuk hava deposu imalatı noktasında da uğrak adreslerden biriyiz. Firmamız tüm soğuk hava deposu ve benzeri projeleri kendi bünyesinde imal etmektedir. Bu nedenle de imalat sürecine başlamadan evvel taleplere ve ihtiyaçlara göre projelendiriliyor. Bu da endüstriyel soğutma sistemleri ve soğuk hava depoları için tam da ihtiyacınıza cevap veren projelerin hayata geçmesini sağlıyor.

Gıdaların tazeliğini uzun süre koruması, raf ömrünün uzatılıp üretici firmaya karlılık sağlaması için soğuk hava deposu projelerimizi itinayla planlıyoruz. Gıda üretimi yapan firmaların bu talebini karşılamadan önce çalışma alanı, çalışma kapasitesi ve benzeri kriterleri profesyonel olarak analiz ediyoruz. Bu analiz neticesinde ise üretici firmanın karlılığını ve ihtiyacını saptayarak üretime başlıyoruz. Siz de endüstriyel soğuk hava deposu ihtiyaçlarınız için itinayla çalışan ekibimizle görüşebilir, ayrıntılı bilgi ve hizmet alabilirsiniz.

Gaziantep En Uygun soğuk hava deposu fiyatları

Gaziantep soğuk hava deposu için sunulan fiyat seçenekleri sektörde oldukça farklılık gösteriyor. Bu noktada net ve kesin bir rakam söylemek tamamen yanlış olacaktır. Fiyatlar soğuk hava deposunu imal eden firmanın fiyat politikasına göre değişebileceği gibi ürünü talep eden firmanın ihtiyaç kriterlerine göre de değişiyor.

Yani proje bazlı bir fiyatlandırmanın hakim olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. Siz de firmanızın ihtiyacınıza birebir cevap veren soğuk hava deposu üretimi için proje geliştirip sunmamızı istiyorsanız hemen bizimle irtibata geçebilirsiniz. Taleplerinizi iletmeniz halinde uzman ekiplerimiz analizlerden sonra projenin kabataslağını çıkaracaktır. Akabinde de net fiyat tekliflerimiz tarafınıza sunulur. Sektörün lider firmalarından biri olarak bütçenize hitap edecek fiyatlar sunmayı da ihmal etmiyoruz!