WhatsApp
TR   |   EN
  Whatsapp Destek
  +90 212 234 39 86
BLOG
Diğer Blog Yazıları
Bakırköy Soğuk Hava Deposu

Bakırköy soğuk hava depoları servisi olarak , ürünlerin tazeliğini ve ömrünü uzatmak amacıyla yola çıktık . İdeal havanın bulunduğu dış ortamlardan ürünlerinizi  muhafaza ediyoruz .Temel amaç olarak benimsemiş olduğumuz konular  ürünlerin raf ömrünün uzatılması,dış görünümünde bozulma olmaması ve üretildiği gün kadar sağlam olmasıdır.

Hava depolarımız,yalıtımlı ve iklimlendirme  sistemlerine sahip odalardır .Meyve ve sebzelerinizi, et ve süt ürünlerinizi ve daha bir çok  çeşitli gıdalarınızın ömrünü  bu odalarda koruyabiliyoruz.

-5 ° C / + 8 ° C, soğuk hava depolarının kullanımı için  uygun olan  sıcaklıktır.Hava odalarımızda saklanacak ürünün tipine uygun sıcaklığı belirliyoruz ve odanın ayarını gerçekleştiriyoruz. Ayrıca bir çok hava odalarında muhafaza edilmesi gereken ürün için soğuk hava odaları üretmeye hızla devam ediyoruz.

Soğuk Hava Depolarımızı Bakırköy'de Hizmetinize Açtık!

 

Bakırköy'de   hava depoları  son hızıyla artmaktadır.Lakin istediğiniz kalitede ve profesyonellikte bir kurumla çalışmak istemez misiniz? Sizler için artık Bakırköy'de de  hava depolarımızı hizmete açmış bulunmaktayız.Bakırköy'de ikamet eden kişiler günümüzde  fiyatların ne kadar uçuşta olduğunu bilmektedir ve ürünlerin ucuzuna kaçarak çareyi bulmaktadır.

 

Örneğin soğuk hava deposu arızalanan bir kişi ,ürününün yenisini almak yerine 2 . el olanını tercih ediyor. Bu durum  ise  daha öncesinde kullanımı olmuş soğuk hava depolarının bakımı yapılmadan kurulumda bulunulduğunda kısa vadede sorunlar meydana gelmesine neden oluyor. İşin temelinde olan sorunun çözümü için işlem yapılması gerekse de insanlar yaptırması gereken işlemlerim makul fiyatlı olanına yönelmektedir.

 

Bakırköy Soğuk Hava Deposu Servisi

 

Güven dolu işlemleriniz için ve sağlıklı şekilde işlemlerinizi tamamlamak istiyorsanız  Tamguc Soğutma sizlerle beraber. Siz işinizi güvenli ellerin teslimiyetine bırakarak ürünlerinizi düşünmeden  rahat edin, bizler de müşteri memnuniyetine eriştiğimiz için mutlu olalım.Bütçenizi aşmayacak makul fiyatlarla , hızlı çözümlerle sizlerin hizmetine 7/24 açığız.

Tüm bunların yanında sadece acil durumlarda değil, işe başlarken de kurumsal ve güvenilir  firmamızla işe başlamanız gerektiğini söylemek istiyoruz. Bu sayede olağan sorularla karşılaştığınızda destek ekibimize hızlıca ulaşarak yardım alabilirsiniz. Soğuk hava deponuzun bakımlarını ve kontrolünü belirli aralıklarla yaptırarak sorunsuz şekilde işlerinize devam edebilirsiniz.