WhatsApp
TR   |   EN
  Whatsapp Destek
  +90 212 234 39 86
BLOG
Diğer Blog Yazıları
Ankara Soğuk Hava Deposu

Soğuk hava depoları gıdaları korumak adına ön plana çıkar. Bu alanda hem kapasite hem de işlev bakımından öne çıkan bir soğuk hava deposu hakimdir. Özellikle ilk etapta kapasite çok önemlidir. Kapasite geniş olduğu için birçok eşya bu depo içinde muhafaza edilebilir. Soğuk hava depoları besin için bozulmayı durduracak bir işlev görür. Özellikle et parçaları ya da herhangi sebze besinleri için bir saklayıcı görevini üstlenir. Bu yüzden Ankara soğuk hava deposu da bu işlevi yerine getiren nadir depolardan birisidir. Hava geçirgenliği yok denecek kadar azdır. Yani en ufak bir sıcak hava geçirgenliği bile oluşmaz.

Dayanıklı Yapısı ile Soğuk Hava Deposu

Dayanıklı bir alt yapıya sahip olduğu için kolaylıkla bozulması ya da derecenin düşmesi de söz konusu olmaz. İçindeki besini yüzde yüze varacak şekilde korur. Bu yüzden bugün büyük besin alanları için soğuk hava deposuna ihtiyaç duyulur. Bu konuda öne çıkan bu depo büyük çaplı kapasitesi ile sizlere her zaman yardımcı olur.

Ankara'da İşlevsel Soğuk Hava Deposu

Soğuk hava deposu için işlev önemlidir. İşlevsiz bir depoda aralıklı olarak derece düşer. Bu durum ise ısının belli bir dengede kalmadığını gösterir. Bu açıdan soğuk hava depolarının işlevi her zaman daha çok önem kazanır. Ancak bu depo ile işlevsel açıdan herhangi bir sorunun yaşanması söz konusu olmaz. Sağlıklı ve donanımlı bir alt yapıya sahiptir.

Ankara Bölgesi için Ürünlerinizin Sağlıklı Saklama Koşulu İçin Tamgüç Soğutma

Tamgüç soğutma soğuk hava deposu alanında sağlıklı saklama koşulu sunmaktadır. İçinde ne kadar besin olursa olsun hepsini aynı derecede soğutur. Yani belli bir ısı dengesi kaybı yaşanmaz. Sağlıklı bir saklama koşulu mevcuttur. Üstelik depoların içi de oldukça sterildir. En ufak bir kir kalıntısı bile ortaya çıkmaz. Bu konuda da sizlere tarafımızdan gerekli garanti ve güven sunulur. Şimdi siz de bu depo alanı ile tanışabilirsiniz. Bu soğuk hava deposu hayatınızda oldukça geniş bir işleve sahiptir. Siz de bu depo aracılığı ile büyük işletmelere ait olan besinleri daha kolay saklayabilirsiniz.